Rezervări pentru închirierea locației
The Yellow House!

În această secțiune puteți face rezervări pentru închirierea locației The Yellow House. Aveți două opțiuni de rezervare: prin telefon sau prin formularul de contact. Datele disponibile și cele ocupate sunt afișate în timp real în calendarul din dreapta paginii. Vă rugăm să completați informațiile necesare în formularul de rezervare sau să ne sunați pentru a verifica disponibilitatea și a face o rezervare. Suntem aici pentru a vă ajuta să organizați evenimentul perfect!

Rezervare prin telefon

Pentru a afla mai multe despre serviciile noastre si pentru a face o programare, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul afisat pe site. Echipa noastra va fi incantata sa va raspunda la intrebari si sa va ajute sa planificati evenimentul perfect.

Rezervare prin formular

Daca aveti intrebari sau doriti sa faceti o programare, va rugam sa completati formularul de contact de pe site-ul nostru. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil si suntem disponibili sa va ajutam cu orice informatii sau detalii aveti nevoie. Va multumim pentru interesul acordat si asteptam cu nerabdare sa va ajutam sa planificati evenimentul perfect!

Verifica Disponibilitatea - Calendarul nostru online

Folosind calendarul nostru online, puteti verifica disponibilitatea Yellow House pentru evenimentele dumneavoastra preferate. Calendarul nostru este actualizat constant si va permite sa vedeti zilele si orele disponibile pentru a organiza evenimentul perfect. Planificati-va evenimentul astazi si verificati disponibilitatea acum!