Termeni și condiții pentru website-ul “The Yellow House”

Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos. Vă rugăm să citiți aceste termeni și condiții înainte de a utiliza site-ul “The Yellow House”. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați acest site.

  1. Informații despre companie

Website-ul “The Yellow House” este deținut și administrat de Yellow Events S.R.L, o companie înregistrată în România sub numărul J40/16532/2021, cu sediul social în Str. Prelungirea D24, Nr. 6, Etaj 3, Ap. 18, Constanța 905700, România. Pentru orice întrebare sau solicitare, vă rugăm să ne contactați prin email la adresa [email protected] sau prin telefon la numărul 0757551200.

  1. Utilizarea site-ului

Site-ul “The Yellow House” este destinat doar utilizării personale și non-comerciale. Nu aveți permisiunea de a copia, reproduce, distribui, modifica sau vinde conținutul acestui site în scopuri comerciale fără acordul scris al Yellow Events S.R.L.

  1. Conținutul site-ului

Yellow Events S.R.L depune eforturi pentru a asigura că informațiile prezentate pe acest site sunt corecte și actualizate. Cu toate acestea, Yellow Events S.R.L nu poate garanta și nu își asumă nicio responsabilitate pentru acuratețea, integritatea sau actualitatea informațiilor de pe acest site. Yellow Events S.R.L poate modifica în orice moment și fără notificare prealabilă conținutul site-ului.

  1. Protecția datelor cu caracter personal

Yellow Events S.R.L respectă confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal. Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații despre cum colectăm și utilizăm datele dvs. cu caracter personal.

  1. Proprietatea intelectuală

Yellow Events S.R.L deține toate drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului “The Yellow House” și a conținutului său, inclusiv, dar fără a se limita la, texte, imagini, grafice, mărci comerciale, logo-uri și software. Nicio parte din conținutul acestui site nu poate fi utilizată fără acordul scris al Yellow Events S.R.L.

  1. Excluderea responsabilității

Yellow Events S.R.L nu își asumă nicio responsabilitate pentru pierderi sau daune directe, indirecte sau consecutive care rezultă din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul “The Yellow House” sau din informațiile furnizate pe acest site.

  1. Legislație aplicabilă și jurisdicție

Acești termeni și condiții vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile României. Orice litigiu care ar putea să apară în legătură cu acești termeni și condiții sau cu utilizarea site-ului “The Yellow House” va fi supus jurisdicției instanțelor din România.

  1. Modificarea termenilor și condițiilor

Yellow Events S.R.L își rezervă dreptul de a modifica în orice moment acești termeni și condiții fără notificare prealabilă. Prin utilizarea site-ului “The Yellow House” după astfel de modificări, sunteți de acord cu noii termeni și condiții.

  1. Dispoziții finale

Dacă vreuna dintre prevederile acestor termeni și condiții este considerată nevalidă, ilegală sau inaplicabilă în orice măsură, aceasta nu va afecta valabilitatea, legalitatea sau aplicabilitatea celorlalte prevederi ale acestora.

Acești termeni și condiții constituie întregul acord dintre dumneavoastră și Yellow Events S.R.L în ceea ce privește utilizarea site-ului “The Yellow House”.